Gå til sidens hovedinnhold

Følger med i tiden

Artikkelen er over 9 år gammel

For første gang i historien kan du ta med deg all nyttig info om Trebåtfestivalen hvor hen du går.

Det er ingen tvil om at Risør Trebåtfestival følger med i tiden. Nå kommer den med egen app for iPhone og Android for første gang i historien. Det hele begynte med en sliten hjemmeside.

– Festivalen hadde i lengre tid en nettside som var, mildt sagt, utdatert, forteller Odd Sverre Aasbø. Heldigvis fantes løsningen bare et par meter unna.

– Bedriften Yapp holder også til i Næringshagen, og vi spurte derfor dem om de kunne designe en ny nettside, sier Aasbø. Nå står en flunkende ny nettside klar, og med i pakken fulgte en trebåtfestivalapp.

– Det følger med i tiden at bedrifter tilbyr mobilløsninger som henger sammen med nettsider. I denne appen får man informasjon om alt man trenger å vite fra festivalen, forteller Aasbø. Bilder, program, kart over festivalområdet og en oversikt over alle båtene som deltar følger med i en forenklet utgave.

– Vi har fått mye positiv tilbakemelding på appen, sier Aasbø. For å laste denne ned går man inn på trebåtfestivalen.no fra mobilen. Her får man spørsmål om å lagre siden på mobilen og dermed har man festivalen med seg overalt.