Første møte om Holmen

Artikkelen er over 11 år gammel

Torsdag kveld skal gruppelederne i de politiske partiene møte representanter fra BackeGruppen og Arne Lindstøl.

DEL

Som man forstår; det er Holmenprosjektet som er tema for møtet.

Så raskt som mulig

Ordfører Knut Henning Thygesen sier i den forbindelse at hans målsetting er å la politikerne så raskt som mulig få møte personene bak utviklingen av det som kan komme til å bli Risørs nyeste bydel.

– Jeg mener det er riktig - og viktig - at vi får signalisert våre tanker om Holmen til personene bak utviklingen av Holmen.Kommune og utbygger

– Er dette for å unngå de problemer som har oppstått rundt Flisvikaprosjektet? En del har påpekt at manglende kommunikasjon er årsaken til at utviklingen har stått i stampe?

– Jeg har alltid ivret for at det skal være kontakt mellom kommune og utbygger så raskt som mulig. Derfor har jeg bedt om at gruppelederne for alle de politiske partiene stiller på dette møtet. I tillegg møter selvsagt representanter for administrasjonen.

– Er det første gangen du som ordfører meøter utbyggerene?

– Nei, jeg har møtt ledelsen for BackeGruppen under et møte om den moderne trehusbyen, som Risør som kjent er en del av.

Fruktbar dialog

Arne Lindstøl, som eier 60% av selskapet Solsiden 1, som igjen eier Holmen, sier at utbyggerne stiller med blanke ark til møtet.

– Vi er helt åpne for idéutveksling. Men vi har selvsagt gjort oss noen tanker og det er jeg sikker på at også kommunen og politikerne har, sier Arne Lindstøl som tilføyer at han håper møtet skal gi en fruktbar dialog både utbygger og offentlighet kan være tjent med.

Artikkeltags