"Guttekonsert" i kirka

Mathias er ikke bare glad i å synge og spille, han "digger" også skateboard og dans.

Mathias er ikke bare glad i å synge og spille, han "digger" også skateboard og dans.

Artikkelen er over 6 år gammel

Førstkommende lørdag er det konsert i Gjerstad kirke med “guttestjernen” Mathias Fjalsett fra Arendal.

DEL

Også barnekoret JIPPI fra Gjerstad deltar. Mathias er åtte år og nest yngst i en søskemflokk på fire. Han er som gutter flest i denne alderen, opptatt av mange ting, både skateboard, sang og dans.

– Dette tror jeg blir en flott og fartsfylt konsert med Mathias som hovedaktør. Det er ikke så ofte vi kan inviterer til “guttekonsert” i kirka, så det blir spennende. Han har forøvrig med seg mamma Elisabeth og søster Pernille som korister, sier menighetssekretær og trosopplærer i Gjerstad menighet, Evie Katrin Lønne. Hun håper mange finner veien til kirka lørdag ettermiddag, ikke minst bør dette være noe for barn/ungdom.

– Vårt eget, nye barnekor, JIPPI, blir også med under konserten. Både med egne sanger og de synger også sammen med Mathias, sier menighetssekretæren videre. Når det gjelder hovedpersonen selv, så er han aktivt med i Arendal misjonskirke. Har han sangerfaring fra Mission kids og har dessuten deltatt i ulike kor og oppsetninger. I oktober i fjor kom han med sitt debutalbum, “Mathias, Min helt”. Her er sjangeren i grenseland mellom funk, soul, westcoast og gospel.

Artikkeltags