Holmen-tilpasningen er sluttført?

Foto:

Artikkelen er over 7 år gammel

Utbyggerne av Holmen håper at arbeidet med å tilpasse bebyggelsen på Holmen nå er sluttført.

DEL

I et brev til interesserte kjøpere, skriver i alle fall utbyggerne bak Holmenprosjektet at man håper arbeidet med å tilpasse bebyggelsen på Holmen innenfor akseptable rammer nå er sluttført.

Brevet er datert 28. mars og mange vil vel mene at dette er noe i tidligste laget?

Fortsatt gjenstår å se hvilke holdninger fylkeskommunen og Fylkesmannen har til de foreslåtte endringene og på det politiske plan er Holmenprosjekt først klar til behandling en måned frem i tid, nemlig 29. april!

I brevet til interessentene heter det at det de siste ukene har vært (sitat) “utstrakt dialog og diskusjon med administrasjonen og politikerne i Risør, for å få justert og tilpasset bebyggelsen innenfor akseptable rammer” (Sit. slutt)

Det er grunn til å tro at både Rødt og Senterpartiet, som begge var utelatt fra lista over inviterte gjester da utbyggerne nylig møtte kommunen, ikke er helt komfortable med formuleringen

Det står videre å lese at man håper på offentlig godkjenning av søknaden i løpet av april.

Nyhetsbrevet mener også det er grunn til å være optimister i forhold til salgsperioden som ligger foran en, og videre heter det at prospektet snart er klar for trykking.

I den forbindelse minner nyhetsbrevet fra Holmenutbyggerne om at de mange interssentene som står på listen vil være de første som blir kontaktet om eventuell kjøpsintesse. Med andre ord; disse får sjansen til å sikre seg leiligheter før prosjektet annonseres i dagspressen.

Artikkeltags