Hotellkjeder mener Risør er for liten

Det er ikke enkelt å finne drivere/eiere til det planlagte hotellet på Holmen. (ill. Kritt Arkitekter/Østengen & Bergo)

Det er ikke enkelt å finne drivere/eiere til det planlagte hotellet på Holmen. (ill. Kritt Arkitekter/Østengen & Bergo)

Artikkelen er over 9 år gammel

–Vi jobber både med eiersiden og driftssiden når det gjelder hotellprosjektet på Holmen.Det opplyser prosjektleder Kjell Hugo Haugen i Backe Prosjekt AS.

DEL

–Vi jobber både med eiersiden og driftssiden når det gjelder hotellprosjektet på Holmen.

Det opplyser prosjektleder Kjell Hugo Haugen i Backe Prosjekt AS. På spørsmål om det har vært tatt kontakt med hotellkjedene, sier Haugen:

– Risør er en liten by og de kjente hotellkjedene har fokus på langt større byer enn Risør. –Men det er ikke dermed sagt at vi ikke jobber med denne saken. Vi har hatt møter med interessenter, sier Haugen som også understreker at oppgaven med å finne potensielle drivere/eiere av hotelldelen er noe som tas svært seriøst.

Når det gjelder Risørholmen og “frieriet” til interessenter gjennom plakater, og ikke minst det store banneret på industribygget på Holmen, sier Haugen at han er svært fornøyd med responsen. – Vi har fått cirka 130 mailadresser fra personer som er interessert i å følge prosjektet videre og av disse har cirka 80 besvart spørreskjemaet vårt. På grunnlag av svarene går vi nå i gang med å planlegge bebyggelsen på Holmen, sier Haugen.

Prosjektlederen tilføyer at han er overrasket over hvor mange som formidler at de ønsker å bosette seg her.

–Det har overgått mine forventninger, sier han.

Artikkeltags