Ja til rammesøknaden

Arbeiderpartiets Per Lunden redegjør for tilleggspunktene han ønsket vedtatt i forbindelse med rammesøknaden.

Arbeiderpartiets Per Lunden redegjør for tilleggspunktene han ønsket vedtatt i forbindelse med rammesøknaden.

Artikkelen er over 7 år gammel

Rammesøknaden for Holmen ble vedtatt med 24 mot fem stemmer. Arbeiderpartiet fikk også flertall for flere tilleggspunkter. Blant annet at utbyggingen i form og arkitektur så langt det lar seg gjøre skal tilpasses Risør sentrum.

DEL

Rammesøknaden for Holmen ble vedtatt med 24 mot 5 stemmer. i tillegg fikk Arbeiderpartiet flertall for flere punkter partiet ønsket som vedheng til vedtaket. Blant annet at bystyret forventer at utbygger samarbeider med kommune, Riksantikvar og andre vernemyndigheter for å skape større variasjon i arkitekturen som helhet på Holmen. Dette gjelder både takvinkler og takform, bygningenes størrelse, plassering og andre grep som skaper variasjon, originalitet og tilpasning til byens helhet.

Arne Lindstøl sier til AAB at man nå vil starte salget av leiligheter. Prosjektleder Philip Stephansen opplyser at 30 av de 54 leilighetene i første byggetrinn må være solgt for spaden går i jorda. Han sier videre at det er over 400 som har meldt sin interesse for leilighetene.

Rødts Tine Bang fikk også flertall for to forslag knyttet til båtplassene som utbygger har fått tilgang til gjennom prosjektet. Dette gikk på at det kun skulle være en båtplass pr. leilighet. Det andre gikk på at det skal lages en egen avtale rundt detaljene vedrørende båtplassene.

Artikkeltags