Jobber for fullt

Artikkelen er over 12 år gammel

Det foretas nå geotekniske undesøekseer på Holmen og til uka blir det befaring.

DEL

– Vi jobber for fullt hver eneste dag!

Det sier Kjell Hugo Haugen, adm. dir. i Buer Prosjekt AS. Det det jobbes med er selvsagt utviklingen av Holmen.

Mye skjer

Etter at nyheten om samarbeidet mellom BackeGruppen og Arne Lindstøl ble kjent i forrige uke, har det vært stilt mange spørsmål om hvor konkret utbyggingsprosjektet for Holmen egentlig er.

Adm. dir. Haugen i Buer prosjekt, som er en del av BackeGruppen, opplyser i den forbindelse at mye skjer og kommer til å skje.

– Kan du konkretisere dette nærmere?

– Vi er i ferd med å foreta geotekniske undersøkelser på Holmen. Det er viktig for oss å danne oss et bilde av hvor det er fast fjell og steinmasser. I neste uke skal vi til Risør på befaring. Vi har jo vært der tidligere, men det var før avtalen ble underskrevet. Nå kommer vi dit med litt andre øyne enn forrige gang, sier Haugen.

Arkitekter

– Har det blitt tatt stilling til hvilke arkitekter som skal inviteres til å komme med forslag om hvordan fremtiden skal bli på Holmen?

– Nei, vi arbeider nå med å finne frem til de firmaene vi mener er interssante å kontakte. Vi snakker jo tross alt om et sted som rent arkitektonisk kan sies å ha nasjonal intereesse. Hvor mange firmaer vi skal invitere, er forøvrig heller ikke avklart. Men det blir minst tre, sier den administrerende direktøren.

Haugen sier også at man ønsker å gi arkitektene stor grad av frihet til å komme med sine forslag.Informasjon

Strategi

– Er det tenkt noe på hvilken strategi dere skal ha i forhold til å infomere om prosjektet underveis?

– Vi har registrert det som har skjedd i forbindelse med Flisvika og er selvsagt interessert i å kommunisere med alle berørte parter om prosjektet. Ikke minst må vi underveis forholde oss til dem med innsigelsesrett. Samtidig vil jeg si at vi ønsker å lytte til alle berørte parter, sier adm. dir. Kjell Hugo Haugen.

Haugen legger til at målet selvsagt er å realisere et prosjekt som alle kan sies å være tjent med. Både byen, befolkningen og utbyggerne.

Artikkeltags