Gå til sidens hovedinnhold

Konsert og marked på Søndeled

Artikkelen er over 8 år gammel

Som vanlig arrangeres det store markedsdager på Søndeled når det er sommer og sol. Dette kombineres med en stor sommerfest og konsert, og begge arrangementene er i regi av UL Idun siste helga i juni.

Når det gjelder markedsdagene, så gjennomføres de både fredag og lørdag siste helga denne måneden. Sommerfesten med konsert gjennomføres på lørdag.

– Under markedsdagene blir det mye å oppleve, og rundt 20 utstillere selger alt fra lefser og munker til lapper, håndarbeid, akvareller, glassarbeid og trearbeid. Og sikkert mye mer, sier Tor Inge Narvik i UL Idun. Han legger til at det er store muligheter for at politibåten dukker opp, som i fjor da Vel-foreningen hadde ansvaret for markedsdagene.

– For de minste blir det også ansiktsmaling og ballonggjøgleri, og ungdomslaget kommer til å servere sin veldig populære tryterett disse dagene. Når det gjelder sommerfesten lørdag kveld, så spiller det lokale bandet “Clow City” sammen med Arendals-bandet “Kjøkkengjengen”. Blir det regn, så har vi godt med telt. Så vi håper på stor opplsutning, og pengene vi får inn går til det nye bygget vi skal ha, sier Narvik.

Kommentarer til denne saken