MOT-suksess i Gjerstad

Det lokale MOT-koret gjorde stor suksess.

Det lokale MOT-koret gjorde stor suksess.

Artikkelen er over 6 år gammel

Fredag formiddag braket det løs med stort MOT- show på Abel ungdomsskole. Lokal ungdom bidro til stor stemning sammen med musikerne Askil Holm, Kenneth Aksnes og Daniel Hovik fra årets MOT turne.

DEL

Lederen i MOT Gjerstad, Torill H. Sletten har sendt et referat fra samlingen.

– Pia Winterkjær loset oss gjennom et variert program sammen med konfransier fra MOT sentralt. En egen turnegruppe av Ungdom med MOT har jobbet på spreng de siste ukene for å få alt på plass til fredagens happening. De har all grunn til å være fornøyde, arrangementene gikk knirkefritt, kan vi lese.

– Av lokale innslag så vi Zirinka Sole med en flott tolkning av ”Is there anybody out there” på gitar. Carla Lorentz og Helene S. Øya bidro med nydelig sang. Det samme gjorde Marie Vestøl Pedersen og Armina Begic. Carla sang også duett sammen med Askil Holm, noe som vakte stor begeistring. I tillegg stilte den lokale ungdommen med eget kor til noen av sangene. Askil Holm mente dette var det beste koret de hadde møtt på turneen så langt.

Koret stilte med godt innøvde sanger og stort engasjement som alle la merke til. Anabelle Svendsen og Åse Mari Larsen imponerte med sin nydelige dans, som var showets kunstneriske opptreden. Flott koreografi Mer dans ble det når en gruppe fra MOTs samarbeidspartner Stewart dans bidro med en flott koreografi til ”Californian girls”. For ungdommene ble turneen avsluttet med tur til Skien fritidspark og deltakelse på arrangementet ”MOT-natta”. Gjerstad sparebank, Lions og en rekke frivillige foreldrevakter må takkes for at ungdommene fikk muligheten til dette.

Artikkeltags