Gå til sidens hovedinnhold

Ole Ivars til Søndeled

Artikkelen er over 10 år gammel

I fjor sommer var det DDE som fylte Søndeledtunet med først og fremst musikkglad ungdom. Denne sommeren frir UL Idun til en litt mer voksen tilhørerskare når gode, gamle Ole Ivars ankommer stedet 24. juni.

Da bør det bli fart på dansefoten, og det er god plass til en svingom på Søndeledtunet. – Vi håper vi har skapt en tradisjon når vi nå andre året på rad inviterer til et slikt arrangement på Søndeled.Vi ønsker å sette Søndeled litt på kartet, og da må vi trø skikkelig til og ha noen som trekker masse folk. Og det tror vi Ole Ivars gjør, i hvertfall har de et godt navn for godt voksne mennesker. Og med dans og moro følger gjerne ungdommen med, så vi håper at både ungdom og voksne stiller opp, sier lederen i UL Idun, Audun Hannemyr.

Han kan fortelle at i år som i fjor blir det rigget til en scene foran rørhandelen på Søndeledtunet, og at hele plassen blir ringet inn som festområde med dansemuligheter.– I fjor hadde vi håpet på 700 solgte billetter, men endte opp med 525. Noen kraftige regnbyger på ettermiddag gjorde nok sitt til at mange valgte å være i båtene sine eller hjemme. Det er litt bingo å arrangere slike utendørskonserter, men vi kan ikke tenke på det nå, sier Hannemyr, som legger til at billettsalget starter 1. april. Og billetter får du på turistkontoret i Risør, i bensinstasjonen på Sørlandsporten, på Søndeledtunet Café og hos RA Mote på Brokelandsheia.