Som navnet på nyskapningen antyder, vil innehaverne også drive med salg av dyrefor og annet over nettet.

Nettsalg

– Vi tror vel at det blir mest å gjøre innenfor nettsalg, men vi synes det er greit å ha en åpen dyrebutikk for lokalbefolkninger også. Nå er dyrebutikken på Søndeled lagt ned, og det finnes ikke et slikt tilbud mellom Arendal og Kragerø, så vi håper dette skal gå greit. Tanken om å starte en slik butikk har vi hatt lenge, og vi har drevet med litt salg fra pensjonatet vårt. Vi fikk tilbud om å ta over butikken på Søndeled, men fant ut at vi heller satser på Sundebru, ikke langt fra pensjonatet vårt, sier Sverre Sand, som eier butikken sammen med sin Yngvild Åse. De har pusset opp den gamle matbutikken og fått lyse og fine lokaler. Dessuten er det god plass her.

– Det er ikke noe problem å drive både dyrepensjonat og en slik butikk ved siden av, for i butikken er det ikke behov for begge to gjennom dagen. Så da veksler vi litt på å være her og der, det er greit med litt jobbrotasjon, sier Sverre og ler.

Nysgjerrige

Da dørene åpnet tirsdag var det mange nysgjerrige som stakk innom butikken, der det ble servert både marsipankake og kaffe.

– Jeg har kommet helt fra Sandefjord for å se denne butikken, og jeg er kjempefornøyd. Jeg har handlet masse, sier Britt Andersen, og viser oss en stor pose.

– Veterinær Erik Ulven har et kontor ved siden av oss, og vil holde åpent etter avtale. Her kan han foreta enkle inngrep og gi vaksine, sier Sverre, som er fornøyd med utviklingen ved dyrepensjonatet som de startet i oktober 2003.

– Det har vært litt opp og ned, men i det siste har det tatt seg opp. Nå er det lagt ned dyrepensjonat både i Arendal og Grimstad, og det tror jeg nok vi vil merke, sier han videre, og legger til at nettbutikken vil være klar i løpet av februar måned.