Videre til finalen

Av
Artikkelen er over 12 år gammel

Søndag reiste en liten busslast med Risør-folk inn til Oslo for å backe opp om Fumigates semifinaledeltakelse i musikkonkurransen “Battle of the bands”. De vant overlegent, og går direkte videre til finalen.

DEL

En dag Werner J. Pedersen satt og surfet på nettet, ramlet han over noe interessant. To dager seinere ble han oppringt av en mann som snakket nokså gebrokkent engelsk. I dag er Fumigate videre til finalen i musikkonkurransen “Battle of the bands”.

Bandet takker nå de 13 Risør-folka som brukte en søndag på å reise inn til Oslo med bidrag til de 54 stemmene som sendte dem rett til finalen.

Øl og Risør-rock

13 Risør-folk tok veien inn til John Dee søndag 13 mai for å støtte Fumigate i semifinalen. Med bussen full av kasser med øl og Fumigates egen musikk dundrende ut av høytalerne i minibussen, steg lydnivået jo nærmere vi kom Oslo samtidig som det begynte og minke på ølkasser. Stemningen var det ikke noe i veien med.

Det lille ekstra

Etter at et par band hadde spilt sine 20 minutter var det Fumigates tur. Da våknet publikummet på John Dee.

-Takket være publikums energi, fikk de oss til og gi det lille ekstra, forteller bandet som er nokså fornøyde med innsatsen.

– Vi er aldri helt fornøyde med innsatsen vår, forteller de.

– Joda, vi var flinke, skyter Werner inn.

Dobbelt så mange stemmer

Finalerunden går av stabelen lørdag 9. juni på Betong i Oslo. Bandet håper at lokalfolk vil komme og støtte dem da også.

– Denne gangen vil vi også bli vurdert av en jury, men publikum har også noe og si i denne runden, forteller hardrock bandet som syntes det hadde vært gøy å arrangere en ny buss inn til Oslo den dagen.

Fumigate takker alle de som kom til John Dee på søndag for å bidra med stemmer. Fumigate fikk dobbelt så mange stemmer som andre plassen, og føyk overlegent til finalen på Betong.

Nachspiel

Etter nashpiel med bandet på Elm Street i Oslo, beveget en gira gjeng seg hjemover mot Risør igjen. Godt inne på Risør veien halv 5 på mandagsmorgenen hørte vi litt fremme i bussen.

-Det var en fin tur. Har du noe mer å drikke?

Artikkeltags