– Vi klarte det! Det er helt rått!

– SUVEREN GJENG: Nr. 14 gjennomførte Holmenkollstafetten, som er 15 etapper fordelt på cirka 18 kilometer i Oslo sentrum. Fra venstre: Christoffer Bentsen, Ingrid Sletteberg, Trine Strand (foran), Frida Fred Dørsdal, Stine Gregersen, Kristine Aas, Ronny Rommetveit, Rune Walstad, Marianne Løvdal, Øystein Siqueland og Karen Storsveen. Ikke til stede da bildet ble tatt: Kristian Olsen, Anne Helene Myhre, Trine Bakkane og Cathrine Skogli.

– SUVEREN GJENG: Nr. 14 gjennomførte Holmenkollstafetten, som er 15 etapper fordelt på cirka 18 kilometer i Oslo sentrum. Fra venstre: Christoffer Bentsen, Ingrid Sletteberg, Trine Strand (foran), Frida Fred Dørsdal, Stine Gregersen, Kristine Aas, Ronny Rommetveit, Rune Walstad, Marianne Løvdal, Øystein Siqueland og Karen Storsveen. Ikke til stede da bildet ble tatt: Kristian Olsen, Anne Helene Myhre, Trine Bakkane og Cathrine Skogli. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Nr. 14 gjennomførte Holmenkollstafetten.

DEL

Gjengen fra Nr. 14, aktivitetssenteret til psykisk helse i Risør kommune, var blant de over tre tusen lagene som løp Holmenkollstafetten i Oslo lørdag ettermiddag.

– Det var en suveren gjeng som var klar for en ny milepæl i livet. Etter at vi hadde fått på oss t-skjortene, reiste vi inn til Oslo. Flere ganger måtte vi klype oss i armen, for det var ikke til å tro. Vi var på vei til Holmenkollstafetten med fulltallig lag, forteller aktivitetsleder Frida Fred Dørsdal.

Sprengte lunger

Og gjengen fullførte 15-etappersstafetten på tiden 1:45:36.

– Fy filler'n, vi klarte det! Vi klarte det! Det er helt rått, sier Dørsdal.

Disse løp for Nr. 14: Øystein Siqueland, Kristian Olsen, Christoffer Bentsen, Anne Helene Myhre, Ingrid Sletteberg, Karen Storsveen, Cathrine Skogli, Kristine Aas, Frida Fred Dørsdal, Stine Gregersen, Trine Strand, Trine Bakkane, Marianne Løvdal, Ronny Rommertveit og Rune Walstad.

Noen hadde trent litt i forkant for å være klare for sin etappe, mens andre satset på overskudd.

– Gjennom Oslos gater kjempet vi oss frem med stafetten i hånden, med sprengte lunger og melkesyre i lårene, vel vitende om at ved neste etappe sto en ny klar til å overta, sier aktivitetslederen, som nå lurer på hva den neste utfordringen skal være.

Suksess for banken

Gjerstad og Vegårshei Sparebank deltok for første gang i fjor og var tilbake i hovedstaden lørdag. De løp inn på tiden 1:32:17.

Gjerstad og Vegårshei Sparebank på Holmenkollstafetten.

Gjerstad og Vegårshei Sparebank på Holmenkollstafetten. Foto:

– Uansett treningsgrunnlag, kjente alle på spenningen over å delta i Norges største friidrettsarrangement. Når man først står i vekslingsfeltet og får stafettpinnen i hånden, skjer det noe med en. Man fylles med spenning, nervøsitet og et ønske om å gjøre det beste for laget, forteller gjengen.

– Etter vel gjennomført løping gikk turen videre til restaurant Festningen, hvor gjengen fikk servert et smakfull måltid bestående av blant annet kveite og and. Alle var enige om at dagen hadde vært en suksess og at vi alle skal trene litt mer til neste års Holmenkollstafett, fortsetter de.

Risør ungdomsskole løp også. De brukte 1:21:36 på de 15 etappene fordelt på cirka 18 kilometer.

Artikkeltags