- Vi ville fornye konseptet

ULIK JAKTSTRATEGI: Noen er målrettet, mens andre er lykkejegere. Felles for dem alle er gleden over den årlige jakten og lykken ved å finne noe å ta med seg hjem.

ULIK JAKTSTRATEGI: Noen er målrettet, mens andre er lykkejegere. Felles for dem alle er gleden over den årlige jakten og lykken ved å finne noe å ta med seg hjem.

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Neste helg går den tradisjonsirke auksjonen på Frydendal av stabelen. Nå blir det fornyelser.

DEL

BRUKTSKATTEJAKT NESTE HELG?For mange er det årets definitive høydepunkt og en etterlengtet mulighet til å finne nye bruktskatter. Om en uke braker det løs på Frydendal med både lopper og auksjon.

Auksjon

Noen er målrettet mens andre er lykkejegere. Felles for dem alle er gleden over den årlige jakten og lykken ved å finne noe å ta med seg hjem.

– Det blir både auksjon og det tradisjonelle salget av både finlopper og andre lopper, men i år følte vi det var på tide å fornye konseptet og har derfor både konserter og basarer på programmet. Det blir noe for alle aldre, sier sokneprest i Risør, Rune Rasmussen.

Konserter i kirken

Neste lørdag kan man altså i tillegg til den tradisjonelle auksjonen få med seg konsert med både Motettkoret og gruppen «Seven».

– Begge konsertene blir i kirken. Gruppen Seven vil holde en veldig barnevennlig konsert med både sang, dans og drama. Grunnen til at vi initierer en slik konserter er rett og slett fordi det ikke er så mange slike konserter for familier i Risør, sier Rasmussen.

Arrangørene har vi i år også innført en basar.

– Basaren vil være en ting som foregår hele dagen, og vi vil både ha en egen barnebasar og en ordinær basar.

Mindre store møbler

Årets arbeid med å samle inn både auksjonsobjekter og lopper, har ifølge Rasmussen gått riktig så bra.

– Vi har fått inn mange fine ting, både fra dødsbo og fra andre steder. I år har vi for øvrig satset mindre på store møbler. Dette fordi det krever mye innsats og gir lite avkastning, sier Rasmussen.

Alltid rømmegrøt

For dem som gleder seg til den tradisjonelle rømmegrøten, kan Rasmussen berolige med at den selvsagt er på plass.

– Både rømmegrøt, fine kaker, kaffe of pølser blir det selvsagt mulighet til å kjøpe hele dagen igjennom, lover Rasmussen.

Artikkeltags