Med rett til å lyve?

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Hvor paff skal man bli før undringene tar slutt? Over Risør kommunes behandling av saken om BPA, som nå er velkjent for lesere av AAB - sosionom Nina Bakkefjord forteller oss i nevnte avis, at saksbehandlerne rett og slett ikke har hensyntatt de nyeste spesialisterklæringene, de er utelatt - i klagebehandlingen av nevnte sak. Allikevel hevder saksbehandlerne i Risør kommune å ha hensyntatt alle opplysninger i saken?

Bakkefjord kaller det en stygg saksbehandlingsfeil, hvilket hun selvfølgelig har helt rett i. Som menigmann vil jeg gå så langt som å spørre: Med hvilken rett til å lyve - mener saksbehandlerne i kommunen de rår over, idet de forteller allmennheten i Risør, via AAB, at de har tatt hensyn til ALLE uttalelser i saken? Dette er ugreit. Vi blir ført bak lyset av usannheter!

Skaper tillit gjør det ikke - vverken for saken eller oss andre som innbyggere i kommunen. Samtidig forteller det oss ganske mye. Avslører mer enn godt er. Er det på tide å være rettskaffen?

Tove Stavelin

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken