– Beklagelig avgang, stygt spill

Av
DEL

LeserbrevTirsdag 22. oktober går redaktøren i AAB av, etter netthets, og det tillyste dialogmøtet om avisa blir avlyst. Begge deler er beklagelig.

Undertegnede hadde leserinnlegg om AAB torsdag 17. okto

ber, som reaksjon på et perfid og lenge forberedt angrep på redaktøren i lørdagsavisa. Seinere har jeg forstått at det var en del av en kampanje, vesentlig på sosiale medier (som jeg ikke er på).


Mandag 21. oktober gikk redaktør Anna B. Jenssen i Morgenbladet av, etter press. Ho skriver: “Jeg er lei meg for at jeg ikke lenger klarte å stå i dette”. Jeg håpa at det samme ikke skulle skje med vår redaktør, og det er svært trist at det håpet slukna. Mitt utgangspunkt er at jeg har lest i AAB i 65 år, og jeg mener at den nå var bedre enn de aller fleste av de åra.


Jeg forstår ikke påstanden om at AAB har blitt så uinteressant etter at Camilla Glad blei redaktør i juni. Og jeg har absolutt ingen forståelse for de metodene som har blitt brukt mot henne. Svertekampanje på sosiale medier er noe den angrepne ikke kan forsvare seg mot. Det er stygt spill.


Camilla Glad har på kort tid satt seg inn i lokale forhold, og har lagt vekt på å behandle Søndeled og Gjerstad på like fot med Risør når det gjelder nyheter. Ho har sett våre lokalsamfunn utenfra og vinkla stoffet innenfra. La oss lesere bli flinkere til å sende tips om det som skjer på vår plass!


Ps: Er det slik at det er lettere å hetse kvinnelige ledere?

(Innlegget har blitt redigert av redaksjonen fordi det inneholdt udokumenterte påstander)


Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags