Håper på åpen debatt om Holmen

Artikkelen er over 10 år gammel

-Skrå tak trenger ikke å være røstet, de kan skråne og plassert med skråningen i ulike vinkler vil det gi det inntrykket Risørs skrå tak gir. Det skriver Gro Øymyr. Hun henviser til planene for Holmen og gir samtidig uttrykk for et ønske om en åpen og fri debatt om Holmenprosjektet.

DEL

Det er riktig og viktig at utbyggingen på Holmen får en arkitektur som speiler at vi er i 2010. Det jeg derimot har vondt for å akseptere er at det skal væ¦re synonymt med flate tak. Skrå tak trenger ikke å være røstet, de kan skråne og plassert med skråningen i ulike vinkler vil det gi det inntrykket Risørs skrå tak gir.

Jeg er sikker på at det vil gi en mer spennende opplevelse, og ikke minne så mye om en landsby ved Middelhavet. Det ville også la seg gjøre å legge takterasser inne i takene. Da ville man også ha litt skjerming for vær og vind på terassen.

Jeg ser av samtalene på forumet at Jan Einar Henriksen og Kjell Mc. Donald mener det er viktig med positive reaksjoner på planene for utbyggingen på Holmen.

Det er greit, men det hadde vært fint om de ikke samtidig klart kritiserte at noen ikke synes alt ved planene er like bra. Så vidt jeg har kunnet lese av innlegg i avisen, er de fleste fornøyd med det meste i planene, men flere med meg reagerer på de flate takene!

Vi lever heldigvis i et demokrati der det er lov å være uenige med flertallet. Som folkevalgte burde dere vise respekt for Risørs velgere og ikke vise forakt for dem som ikke alltid er enige med dere.

Uansett hva det blir på Holmen, så håper jeg at vi får en åpen og fri debatt der det blir lyttet til hva befolkningen mener før det endelige vedtaket fattes.

Gro Øymyr

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags