OBS: Her er det såpeglatt!

I MORGENTIMENE: Særlig fra starten av dagen, før noen hadde fått strødd på fortauene, var det "spennende" å være fotgjenger i Risør sentrum i dag. Enklere var det neppe andre steder i vårt distrikt.

I MORGENTIMENE: Særlig fra starten av dagen, før noen hadde fått strødd på fortauene, var det "spennende" å være fotgjenger i Risør sentrum i dag. Enklere var det neppe andre steder i vårt distrikt. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Bedre blir det neppe i morgen, varsler meterologene.

DEL

RISØR SENTRUM:Å vandre gatelangs i Risør sentrum i morgentimene i dag var en krevende affære. Fotgjengere uten brodder måtte klamre seg til gelendere og husvegger etter beste evne for å unngå å ende opp langflat langs en fortauskant. I løpet av dagen har nok flere områder blitt enten saltet eller strødd - men oppmerksom er det utvilsomt lurt å være de neste dagene uansett.

VIKTIG til bilførere: Varsler om glatte veier

YR.no varlser forøvrig om fare for glatte veier og vanskelige kjøreforhold i både Risør og Gjerstad resten av kvelden og de neste dagene. Temperaturene vil fra i dag og til torsdag variere fra minus fire grader i Gjerstad i dag til pluss ni grader i Risør på torsdag. Bilister i distriktet gjør med andre klokt i å være svært oppmerksomme på skiftende kjøreforhold.

BURDE HATT BRODDER: Og kanskje en boks med skopuss. Gå forsiktig!

BURDE HATT BRODDER: Og kanskje en boks med skopuss. Gå forsiktig! Foto:

Slik lyder værmeldingen for Agder resten av uka:

  • TIRSDAG

Agder Skiftende bris, på kysten nordaust opp i frisk bris, utover dagen liten kuling på kysten. Til dels pent vær. Utover ettermiddagen tilskyende i fra vest. I kveld snø.

  • ONSDAG

Agder Sørøstlig stiv kuling på kysten, sterk kuling lengst vest, sent onsdag formiddag minkende til frisk bris, om kvelden økning til sørvest stiv kuling. Snø, senere regn. Lokalt mye nedbør i vest. Mulighet for frysende regn i indre strøk.

  • TORSDAG

Agder Sørlig stiv kuling på kysten, om kvelden sørvest sterk kuling. Regn, om kvelden regnbyger.

  • FREDAG

Østafjells Bris mellom sørvest og vest, på frisk bris til liten kuling. Enkelte byger lengst vest i Vest-Agder, for øvrig opphold og perioder med sol.

Artikkeltags