Risør knuste Vindbjart hele 38-29 borte i Venneslahallen tirsdag kveld.

Lagene fulgte hverandre tett i de første ti minuttene av kampen, men så yppet Vindbjart seg. På det meste ledet venndølene med fire mål på 9-5, men så tok Risør seg sammen, scoret fire på rappen og utlignet til 9-9.

Mot slutten av første omgang dro Risør fra og sørget for at de hadde med seg en 16-13-ledelse til pause. I andre omgang viste klasseforskjellen seg i enda større grad mot et tynt Vindbjart-lag, som måtte se seg knust i egen hall.

Risør topper femtedivisjon med fem poeng ned til andreplass og Søgne 2, som har to kamper til gode. Med seier i begge hengekampene er Søgne 2 bare ett poeng bak Risør.

Risørs toppscorer i kampen var Benedicte Ommundsen Smedby med ti nettkjenninger. Veronica Aanonsen og Linda Rasmussen hadde åtte scoringer hver. Sju scoringer var signert Maria Eimhjellen Langan. Maren Theresie Lunde og Frida Amundsen noterte seg for to scoringer hver, mens ungjenta Ingrid Sollie scoret ett mål.

Neste kamp for Risørs håndballkvinner, som står med ti seirer og én uavgjort etter elleve kamper, er hjemme mot Lia/Grimstad torsdag 30. januar. Risør møter for øvrig serietoer Søgne 2 borte i nest siste runde.

Bildeserie

Se bildene av alle spillerne som deltok på Julecupen 2019