Nå blir det mulig med organisert trening på Kjempesteinsmyra

Kommunelegen har i samråd med ordfører nå tillatt organisert trening på Kjempesteinsmyra. Treningen må ivareta de smittevernregler som gjelder.

DEL

Det er Risør Fotballklubb som har vært i dialog med kommunelegen om hvordan smittevernreglene kan overholdes og hvordan treningene organiseres. Banen vil ikke være åpen for uorganisert ballspill eller lek. Dette gjelder hovedbanen på Kjempesteinsmyra og det vil også kunne gjelde banen på Søndeled hvis Idun IL ønsker det. All trening må skje etter dialog med kommunelegen. Ballbinger, lekeplasser og mindre løkker skal fortsatt være stengt for aktivitet.

- Når kommunelegen vurdere dette som forsvarlig, ser jeg ingen grunn til å overprøve det. Tvert i mot. Trening og fysisk aktivitet er viktig og det er bra at Risør Fotballklubb kommer i gang med treningene. Andre kommuner har vært noe mer liberale enn Risør her, men fotballklubben viser at de er veldig bevisste på smittevernreglene. Viser det seg at det blir uorganisert bruk av banen der smittevernregler ikke opprettholdes, må vi vurdere nye tiltak, sier ordfører Per Kr. Lunden i en pressemelding.

Artikkeltags