Pågrepet med 130 kilo hasj ved Nybrygga på Gjeving

I følge Fædrelandsvennen heiste politiet natt til torsdag i land speedbåten som hasjen ble fraktet i her på Nybrygga på Gjeving. (Arkivfoto)

I følge Fædrelandsvennen heiste politiet natt til torsdag i land speedbåten som hasjen ble fraktet i her på Nybrygga på Gjeving. (Arkivfoto)

Natt til torsdag gjennomførte politiet en aksjon ved Lyngør og Gjeving. Det resulterte i storfangst.

DEL

Ifølge Fædrelandsvennen ble Nokas-dømte Alf Henrik Christensen, som er fra Flosta, natt til torsdag pågrepet med store mengder hasj i en speedbåt.

Pågripelsen skal ha skjedd da Henriksen og flere andre kom med båt fra Hirtshals.

Etter det Fædrelandsvennen kjenner til, ble Christensen pågrepet av politiet på Nybrygga på Gjeving. Ved tre-tiden på natta skal en en hurtiggående båt på mellom 20 og 30 fot ha blitt beslaglagt, heist på land og fraktet bort av politiet.

Ifølge NRK er båten av typen Cobra.

Flere som Tvedestrandsposten har vært i kontakt med forteller om uvanlig aktivitet på Gjeving onsdag kveld og natt til torsdag. Blant annet skal det ha vært flere sivile biler, trolig med politi og tollere, som hadde parkert i veien ved det nye kystkultursenteret.

Fredag ble Alf Henrik Christensen fremstilt for varetektsfengsling i Arendal. Etter det Fædrelandsvennen erfarer er han siktet for innførsel av av over 130 kilo hasj.

– Det er ikke så mye å si. Jeg er tatt på fersk gjerning, sa Christensen til Fædrelandsvennen etter fengslingsmøtet i Aust-Agder tingrett.

Tvedestrandsposten har vært i kontakt med politinspektør Cecilie Pedersen Hille. Hun ønsker ikke å kommentere saken i det hele tatt.

- Vi har begjært tre personer fengslet, og har bedt om full isolasjon, er det eneste politiinspektøren vil si.

Artikkeltags