Gå til sidens hovedinnhold

Ny seier for Risør: – Men det er flere ting å jobbe med

Artikkelen er over 1 år gammel

Alex Ibsen med hat trick i Risørs 5-3-seier over Kragerø.

Risørs A-lag vant 5-3 i en treningskamp mot Kragerø hjemme på Kjempesteinsmyra mandag kveld.

Markus Sørbø Eriksen satte inn ledermålet for Risør, før Kragerø utlignet. Alex Ibsen headet inn 2-1 etter et hjørnespark. I andre omgang utlignet Kragerø igjen, men unggutten Lars Lundberg, som nylig fikk sine første A-lagsminutter, ga Risør 3-2.

Kragerø ble redusert til ti spillere i andre omgang, men de maktet likevel å utligne en tredje gang til 3-3. Alex Ibsen var imidlertid ikke ferdigscoret og ordnet 5-3-seier for Risør med to mål.

Unggutter viste seg fem

Risør-trener Rune Norgaard mener det er spesielt mye å ta tak i defensivt.

– Det var en rotete kamp. Vi ble løpende mye mellom, så resultatet var litt heldig. Vi skapte sjanser, men vi slapp til veldig mye mot et velspillende og ungt Kragerø-lag, sier Rune Norgaard til Aust-Agder Blad.

Les også

Myggen fikk tidenes opplevelse: – Første gang jeg fortjente en klage fra huseier

– Det var godt å få en seier, men det er flere ting å jobbe med. Andreomgangen var mer positiv enn den første. Flere av ungguttene kom innpå og viste seg frem i andre omgang, sier Norgaard.

Tidligere Risør-spiller Gong Amundsen spilte for øvrig kampen for Kragerø.

Møter bedre motstandere

Risør rykket ned til 6. divisjon i fjor, men etter at Hånes trakk laget fikk de muligheten til å beholde plassen i 5. divisjon – og tok den.

Nå har Risør startet sesongoppkjøringen med seier over to 6. divisjonslag. Først med 5-2 over Sørfjell for 11 dager siden, så i mandagens 5-3-seier over Kragerø.

– Vi møter Imås neste onsdag, og vi har Øyestad senere i oppkjøringen, så da får vi litt indikasjon på et par av motstanderne i vår avdeling, sier Norgaard.

Serieåpningen til Risør kommer hjemme mot Donn 2 mandag 20. april. De øvrige åtte lagene som utgjør avdelingen er Birkenes, Imås, Just, Lillesand, Rygene, Trauma 2, Tveit og Øyestad.

Les også

Vinneren av Julecupen ble tidenes lag i turneringen

Bildeserie

Se bildene av alle spillerne som deltok på Julecupen 2019

Kommentarer til denne saken