Husk debatten i kveld!

Magne Aasheim Knudsen er kveldens debattleder. Han  jobber til daglig som fakultetsdirektør på Universitetet i Agder.

Magne Aasheim Knudsen er kveldens debattleder. Han jobber til daglig som fakultetsdirektør på Universitetet i Agder.

Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

AABs debattserie før valget avsluttes med smell på fredag når debattleder Magne Aasheim Knudsen inviterer til politisk sverdslag på Coctailfabrikken. Knudsen er til daglig fakultetsdirektør på Universitetet i Agder, og en som kjenner Risør og dens utfordringer godt.

Temaene som blir presentert for de folkevalgte skal forhåpentligvis gi noen svar på hva du bør stemme på selve valgdagen. Skal vi endelig få en klarhet i hva partiene mener med kommunereformen? Skal vi til Arendal? Har det sittende bystyre invstert så mye at man kan se langt etter nye investeriner de neste fire åra? Har vi god nok styring på økonomien? Og, hva vil man med Risør by AS? Hvordan skal politikerne utvikle byen til det beste for alle?

For å svare på disse, og flere spørsmål til, kommer ordførerkandidat Per Kr. Lunden fra Arbeiderpartiet. Det gjør også andrekandidat på nykommeren Miljøpartiet De Grønne, Christian Ellingsgård. Fra SV kommer toppkandidat Jonathan Rykja Ibsen, mens fra Sp kommer ordførerkandidat Viktor Hauge. KrF, Venstre og FrP stiller alle med sine andrekandidater, Steinar Johnsen, Sara Sægrov Ruud og Stig Olaf Olsen. Til debatten kommer også varaordførerkandidat Petter Emil Gundersen fra Høyre.

Debatten starter kl. 19.00. Det blir anledning til å stille spørsmål fra salen.

Artikkeltags