- Det ble noen dyre dråper

HEKTISK: Etter nattens politilogg å dømme har det vært hektisk i det sørlandske utelivet både innendørs og i bygatene i starten av vinterferien.

HEKTISK: Etter nattens politilogg å dømme har det vært hektisk i det sørlandske utelivet både innendørs og i bygatene i starten av vinterferien. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Langt billigere å gå på toalettet, påpeker politiet.

DEL

Det er vinterferie i landsdelen og nattens politilogg vitner om til dels hektisk aktivitet for lovens lange arm. Mange har hatt seg en svingom på byen, og ikke alle har klart å holde seg helt i skinnet.

Slåsskamp, sex og urinering på offentlig sted

I Arendal måtte politiet gripe inn i en slåsskamp og skille seks personer. Fra flere steder på Agder er det meldinger og vanskelige gjester på utesteder som har blitt vist bort, eller kastet ut, som det het før. Mest oppsikt vekker kanskje likevel meldingene fra Kristiansand rundt utestedenes stengetid: I hovedgata Markens klokken 03 i ble en mann og en kvinne beordret hjem under dynen av politiet for å fortsette nattens aktiviteter der - mens en mann ble bøtelagt for å ha urinert på en husvegg. Til det har operasjonsleder Ingrid Mæhre følgende kommentar:

- En person bøtlagt for å ha etterlatt seg meget dyre dråper opp etter husvegg. Billigere å gå på toalettet.

Nattens politilogg i Agder, time for time

 • 00.35 Bortelid: politiet har stanset bil hvor fører er beruset, anmeldes og førerkort beslaglegges
 • 00.47 Kristiansand sentrum: vanskelig gjest på utested bortvist av politiet
 • 00.48 Kvinesdal: vanskelig gjest som fremsetter verbale trusler, forlatt stedet. Nektes adgang på stedet for fremtiden
 • 01.08 Grimstad: klage på høy musikk, politiet på stedet og demper musikken
 • 01.17 Kristiansand sentrum: gjest på utested som ikke vet å oppføre seg, bortvist fra Kristiansand sentrum, gitt skriftlig pålegg
 • 01.36 Arendal sentrum: vanskelig gjest på utested, bortvises fra sentrum
 • 01.46 Søgne: kvinne tatt for kjøring i påvirket tilstand, anmeldelse og førerkort beslaglagt
 • 02.13 Kristiansand sentrum: en person bøtlagt for å ha etterlatt seg meget dyre dråper opp etter husvegg. Billigere å gå på toalett.......
 • 02.38 Kristiansand/Tinnheia: klage på høy musikk, dempet av politiet
 • 02.47 Arendal sentrum: seks personer innvolvert i slossing utenfor spisested, partene skilt og sendt i hver sin retning.
 • 03.08 Kristiansand / Markensgate: en kvinne og mann beordret hjem under dynen for å fortsette nattens aktiviteter der.

Som den våkne leser for lengst har oppdaget virker det altså å ha vært fredfullt øst i fylket. Operasjonsleder Ingrid Mæhre har ikke tvitret om noen hendelser i verken Risør eller Gjerstad.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken