Bortvist fra hus i Risør

Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

Politiet i Agder hadde det særdeles travelt, natt til lørdag. Så var derimot ikke tilfelle i Risør og Gjerstad. Kun en hendelse fant veien til politiet logg, og den kom på morgenkvisten. Det handlet om en mann, som tydeligvis hadde pådratt seg en promille i løpet av natt. Vedkommende lagde, sitat, kvalm på en adresse i Risør. Politiet tok affære og bortviste mannen. Det skjedde klokken 08.03.

Morgenkvistens store misforståelse utspilte seg derimot på Øvrebø i Vennesla. Der kom det klokken 08.06 melding om at en mann skal være kidnappet. Gjerningspersonene skal ha vært maskerte og ha hatt med seg våpen. Politiet rykket umiddelbart ut til stedet, men kort tid etterpå viste det seg å handle om et påfunn. Mannen som ble bortført skulle drikkes ut. Politiet kom derfor med en moralsk pekefinger, og oppfordret andre med lignende planer om å varsle politiet i forkant.

Andre hendelser av karakter var:

2349, Kr.sand sentrum, en person innbringes og anmeldes etter å ha slått til en tigger samt hatt en generell truende adferd.

0038 Mandal - vaktene ved utested ber politiet ta hand om overstadig beruset mann, ligger på gata. Mann 21 kjørt hjem til bopel.

0120 Dronningensgate i Kristiansand. Mann 22 bortvist fra sentrum etter å ha dyttet på folk - yppet til bråk.

0144 Vesterveien Arendal. Bil stanses for kontroll-mann 22 pågripes og innbringes mist. promillekjøring. Fremstilles legevakt-beslag av førerkort.

0257 Storgaten Grimstad. 2 menn 47/42 pågripes og kjøres arrest Arendal etter slagsmål på stedet. Sak opprettes.

0318 Kristiansand sentrum. Mann 24 pågrepet for kjøp av sex. Innsatt arrest og sak opprettet.

0327 Bensinstasjon Arendal. Dame 36 funnet ruset og sovende på toalett. Kjørt legevakt for sjekk av politiet.

0330 Vibeveien 12B Mandal. Brann i bolig-nødetatene på stedet. 4 personer tilstede i huset-alle ute. 1 person trenger tilsyn av Helse etter å ha fått i seg noe røyk. Oppdatert litt senere: Brannen under kontroll. I tillegg til røyk har en person fått en mindre brannskade på armen.

0400 Tvedestrand. Tumulter i forbindelse med fest i privat bolig. Naboer reagerer på støy/høy musikk og det ender med handgemeng. Formant av patrulje på stedet. Begge parter vurderer anmeldelse av den andre parten.

0911: Arendal. Melding om innbrudd/skadeverk i bolig i Vestre Strømsbuvei. Politiet på stedet for åstedsundersøkelse.

0915: Arendal, His.Melding om bruk av fyrverkeri fra en adresse.Politiet har kontaktet personene på stedet. Forholdet anmeldes.

1000: Tvedestrand, Dypvåg. Politi og ambulanse rykker ut til et trafikkuhell. Bil har kjørt ut og kantet. Skal ikke være alvorlig personskade. Politiet og ambulanse på stedet.

Artikkeltags