Slåssing og høy musikk

Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

Ingen alvorlige saker har i helgen blitt rapportert i politiloggen for vårt distrikt.

I Risør, klokken 02:22, natt til søndag, så fant to slåsskjemper hverandre i Strandgata. Politiet ble sendt ut for å roe situasjonen, men da de kom frem var de kranglevorne borte.

I Gjerstad, klokka ti på fire på natta, så måtte politiet ut og be folk slå ned musikkanlegget. Årsaken var at festaktiviteten forstyrret naboene.

Ellers var mesteparten av aktiviteten lenger vest i fylket.

Lørdag kveld kom melding om boligbrann på Kimmestad i Søgne. Et hus var overtent da mannskapene kom frem, men huset skal ha vært tomt.

Kun kort tid etter må nye brannmannskaper rykke ut og slukke et bål, som har spredd seg, i Froland. Brannmannskapene slukket det hele raskt, men politiet valgte og anmelde forholdet.

Tollvesenet rapporterte at de hadde stanset to utenlandske statsborgere, i Kristiansand, og funnet narkotiske stoffer, i mindre mengder, på dem.

Rett før klokka ett på natta får en husstand på Kolbjørnsvik i Arendal beskjed om å dempe lydnivået på festen. Politiet forlater stedet, men må komme tilbake rundt en time seinere, for da er anlegget på fullt igjen. Politiet gjør kort prosess og beslaglegger hele musikkanlegget.

I Farsund treffer politiet en mann som lager trøbbel. Personen skaller ned polititjenestemannen, og havner dermed i arresten.

Det har også vært et innbrudd på Møglestu videregående skole i natt.

Artikkeltags