Vi nordmenn elsker å være hjemme, skal vi tro oppussingsstatistikkene. Det siste året har gjort at vi er mer hjemme enn noen gang, enten vi vil eller ei.Vi bruker ikke mindre enn 94 milliarder på oppussing av bolig og fritidseiendom, i følge Prognosesenteret. Det vil vi gjerne skrive mer om, sier digitalsjef Mari Nymoen i AAB.

– Vi ser at leserne våre er veldig glad i å lese om boligstoff. Og siden vi har verdens beste lesere, skal vi selvsagt lytte til dem! sier hun.

Enten du akkurat har kjøpt deg leilighet, hytte eller hus, står til skuldrene med oppussing, har et gulv som ble lagt feil eller har arvet familiehytta, er vi altså interessert i å høre om det.

– Her er ingen sak for stor eller for liten. Kanskje har du bygd en skjev veranda, eller er veldig fornøyd med en nymalt stue? Kanskje har du et hjem som gjør ditt til noe litt utenom det vanlige, eller kanskje har du valgt å ikke pusse opp noe som helst. Tips oss gjerne, sier Nymoen.

Det kan også være at du har lyst til å rose din lokale håndverker, eller tipse om hvordan man et sted du syns det er ekstra hyggelig å bo.

Nå går vi inn i våren, og det er også tid for litt romstering ute i hagen. Eller kanskje drivhuset?

– Kanskje har du akkurat kjøpt et småbruk, eller har en ekstra hyggelig nabo eller venn som har hjulpet til med flytting eller oppussing? Det er nok også noen som kjenner en håndverker eller to som fortjener litt ekstra oppmerksomhet. Vi ønsker oss alle typer saker som handler om hytte, hus og hage, sier Nymoen.

Har du et tips til boligsaker, tips oss gjerne på Facebook eller på [email protected] Merk e-posten med "bolig".