Risørs A-lag tapte 2-4 for Drangedal i vinterens andre treningskamp hjemme på Kjempesteinsmyra fredag kveld.

Gjestene fra Telemark gikk opp i en 2-0-ledelse, men Mateusz Radgowski reduserte til 1-2, som var stillingen til pause. Drangedal gikk opp i 3-1 etter pause, før Sharmarke Isse Ahmed reduserte til 2-3, men før slutt fastsatte Drangedal resultatet til 4-2.

– Det var en ujevn kamp fra vår side. Veldig bra i perioder. Vi møtte et lag som var med i opprykkskampen til fjerdedivisjon i Telemark i fjor. Vi skapte flere sjanser i førsteomgang, uten å få uttelling. Vi ble litt for upresise i pasningsspillet, sier Risør-trener Rune Norgaard til Aust-Agder Blad.

– Vi sov litt på dødballer imot og slapp inn tre mål på den måten. Det håper vi å luke bort før seriestart. Dette var en fin test for oss. Jeg tror vi er i rute før seriestart, fortsetter Norgaard.

Risør spilte 2-2 mot divisjonskollega Øyestad forrige måned i vinterens første treningskamp.

– Øyestad tapte 2-3 for Rygene (topplag forrige sesong, red. anm.) i kveld også, så vi håper at vi har nærmet oss de andre lagene i avdelingen, sier Norgaard.

Risør-treneren fikk også gitt juniorspillerne Sherzad Mohammed og Mati Jan Mohammadi sine første minutter på A-laget mot Drangedal.

Neste treningskamp er hjemme mot sjettedivisjonslaget Kragerø mandag 18. mars. Om to uker venter «returoppgjør» borte mot Drangedal. Seriestart er borte mot Imås fredag 29. mars, før Froland kommer til Kjempesteinsmyra åtte dager senere.