Slår du Mads Henrik, gir han deg en premie

Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

Mads Henrik Sandnes har en spesiell utfordring til risørfolk. Han lover alle fra Risør klippekort til bassenget på Sørlandet Feriesenter dersom de slår ham i triathlon under Risør Festuke.

Det er ikke fordi han ser på seg selv om spesielt rask at Mads Henrik Sandnes kommer med utspillet. Det er mer for å gi Risør Festuke en hjelpende hånd.

– Det er vanskelig å få risørfolk til å melde seg på lokale arrangement. Så dette er noe jeg gjør i håp om at flere får lyst til å stille, forteller Sandnes.

Forberedt på å gi

Akkurat hvor mange gavekort han må stille opp med, vet han rett og slett ikke. Uansett synes han det er verdt det.

– Skal jeg anslå så snakker vi kanskje om 10–15 klippekort som har en verdi på 700 kroner hver. Og siden bassenget er stengt for sesongen, blir det for bruk neste sommer.

Han har selv god erfaring som arrangør, og vet at det gir en trygghet om folk melder seg på tidligere.

– Det er litt det samme uansett om det er sportsarrangement eller konserter. Folk er ofte sent ute, og det virker som at folk er usikre på ting som været og lignende. Det er ikke greit som arrangør, så jeg håper dette kan hjelpe Risør Festuke noe.

Må stille for å klare det

Hvor mange ekstra fra Risør som stiller opp, gjenstår å se. Sandnes bedyrer at man ikke trenger å være i eliten for å slå ham.

– Nei, men man må stille opp. Siden jeg er sterkest på litt lengre distansen, kan det være en fordel for de unge at dette er en sprint. Også er det vel riktig at damene får noen minutter ekstra å gå på i forhold til tiden jeg komme inn på.

Samtidig er han klar på at om det ligger et par risørdeltakere foran ham når det kun gjenstår noen få hundre meter, så kommer han ikke til å la de løpe inn uten kamp.

– Da blir det spurt, for konkurranseinstinktet har jeg fortsatt.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken