Risørs håndballkvinner tok en ny seier da Grane 3 ble knust 34-19 borte i Arendal mandag kveld.

Risør klarte imidlertid ikke å riste av seg Grane 3 i starten av kampen. Arendalittene rystet Risør og gikk rett opp i en 3-0-ledelse. Først etter 21 minutters spill var Risør i ledelsen for første gang i oppgjøret på stillingen. Mot slutten av første omgang ledet Risør på det meste med tre mål. Da pausesignalet gikk i Granehallen, ledet Risør 13-11.

I andre omgang ble det ren overkjørsel fra Risørs side. Gjestene startet omgangen med fire mål på rappen og la grunnlaget for en komfortabel seier. Risør ga seg ikke før det skilte 15 mål mellom lagene.

Benedicte Ommundsen Smedby ble Risørs toppscorer med ti fulltreffere. Linda Rasmussen (8), Veronica Aanonsen (7), Frida Amundsen (4), Maren Theresie Lunde (2), Ingrid Sollie, Nora Celine Lunde og Maria Eimhjellen Langan scoret de øvrige målene for gjestene.

Risør topper nå 5. divisjon med seks poeng ned til andreplass og Sørfjell, som har én kamp til gode tirsdag kveld. Søgne 2 på tredjeplass har også seks poeng opp til Risør, men én kamp mer spilt.

Fem kamper gjenstår av sesongen for Risør, som ser ut til å klare sitt store mål for sesongen: Vinne avdelingen og rykke opp til 4. divisjon.

Nesten kamp for Risør er hjemme mot Grimstad studentidrettslag søndag ettermiddag.