Risør tok en 27-23-seier over ØIF Arendal 2 i Risørhallen søndag.

Hjemmelaget dro i starten av kampen og ledet på det meste med fem mål midtveis i første omgang, men arendalittene kjempet seg tilbake og sørget for at Risør-ledelsen var redusert til 16-14 midtveis.

Sjetteplasserte ØIF Arendal 2 skulle gi Risør hard kamp om poengene også etter pause, og det sto 20-20 halvveis inn i andre omgang, men Risør skaffet seg etter hvert en luke som gjesten aldri klarte å hente.

Da sluttsignalet lød i Risørhallen, sto det 27-24 til hjemmelaget. Risør, som satser på å rykke opp, topper femtedivisjon etter åtte kamper. Det er to poeng ned til andreplasserte Sørfjell, som har én kamp til gode.

Linda Rasmussen ble Risørs toppscorer med åtte mål. Benedicte Ommundsen Smedby hadde nest flest med sju scoringer. Maren Theresie Lunde (5), Veronica Aanonsen (3), Marie Eimhjellen Langan (2), Eileen Flomark Søhus og Lea Hofsli Rødven scoret de øvrige målene for Risør.

Neste kamp for Risør er hjemme mot Vindbjart lørdag ettermiddag. Da kan jentene ta juleferie, før ØIF Arendal 2 er motstander igjen borte i Nedeneshallen søndag 5. januar.