Jan Jacobsen vant Folkets ildsjelpris

Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

Jan Jacobsen (74) fra Risør ble i kveld kåret til folkets ildsjel under Idrettsgalla Sør, det ble klart for kort tid siden.

I takketalen fra scenen i Sparebanken Sør Amfi sa Risørs egen ildsjel følgende:

- Mange takk for prisen. Jeg er veldig takknemlig for at jeg får stå her. Jeg har hatt mye gleder etter mange år i idretten. Det er fotballen som er mitt store hjerte, som fotballspiller, trener og i styre i mange år. Risør er en liten klubb. Jeg vil gjerne takke alle som har stemt på meg de siste dagene. Jeg har fått flere beskjeder fra folk «jeg stemmer på deg» og for det vil jeg si takk, sier Jacobsen i følge Agderposten, som har sendt direkte fra idrettsgallaen i kveld.

Jan Jacobsen har siden 1958 vært engasjert i Risør Fotballklubb. Først som spiller og siden i de aller fleste roller i klubben. For tiden er han med på oppgraderingen av Kjempesteinsmyra.

Jan Jacobsen var en av fem nominerte, og sammen med Bjørg Igland fra Grimstad TIF ble Jacobsen en av to finalister forrige uke. Det ble avgitt ti tusen avstemninger i finalen av Agderpostens lesere, og aller flest fikk Jacobsen.

I fjor var det Geir Magne Feed fra Otra IL og Evje som vant prisen for Aust-Agder. Det var første gang at Idrettsgalla Sør ble holdt.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken