Risørs håndballkvinner avga for første gang poeng denne sesongen torsdag kveld, men det var til gjengjeld mot serietoer Sørfjell da lagene barket sammen til toppkamp i Stueneshallen i Arendal.

– Vi skulle gjerne hatt to poeng, men totalt sett er det egentlig greit med uavgjort. Jeg vil si at det var et rettferdig resultat, sier Risør-trener Martin Hofsli.

Tidlig så det imidlertid ut som Risør kunne rykke fra.

– Vi begynte veldig bra i forsvar. Jeg tror de scoret kun to mål på de første tolv minuttene. Vi hadde god kontroll de første 15 minuttene, men så skjerpet Sørfjell seg, kombinert med at vi mistet litt teken på forsvaret. Så det ble ganske jevnt inn mot pause, sier Martin Hofsli.

Lot seg ikke skremme

Midtveis hadde Risør en 14-13-ledelse.

– I andre omgang var det jevnt hele veien. Av og til var vi et par mål foran, men vi lå også et par mål bak, sier Hofsli, som ikke lot seg skremme av Sørfjell.

– Jeg mener vi egentlig skal ta Sørfjell. Det er litt med å holde fokus gjennom hele kampen og ta oppgavene vi har. Vi ble kanskje litt udisiplinerte i forsvar og angrep, så det er mye som må rette seg, men vi har tradisjon for å spille jevnt med Sørfjell, sier Hofsli.

Risør leder fortsatt femtedivisjon med bedre målforskjell enn Sørfjell. Søgne 2 kan med seier i sin hengekamp være ett poeng bak Risør og Sørfjell.

16 år gammel debutant

Martin Hofsli trakk frem Risør-keeper Camilla Giske, som nok en gang var «gull verdt» for blåtrøyene. I tillegg fikk Ingrid Sollie, som fylte 16 år så sent som mandag, sin debut for seniorlaget – med attesten «god jobb».

Risør er inne i sesongens mest hektiske periode, og allerede søndag ettermiddag møter laget sjetteplasserte ØIF Arendal 2 hjemme i Risørhallen.

– Jeg har ingen annen erfaring med ØIF Arendal 2 enn det jeg ser på tabellen, og skal man lese tabellen, så skal vi slå dem, men det er ikke alltid lett å gjøre det. Normalt er ØIF relativt unge jenter, så det kan bli litt tempo, sier Hofsli.

Risør har et klart mål om vinne avdelingen og å rykke opp denne sesongen.