Se Sørlandssendinga kl 18:45

LEDER FOR KULTURKOMITEEN: Lill Jorunn Larsen sitter i bystyret for KrF og er leder av kommunens kulturkomité. Hun hadde en litt uvanlig dag i dag.

LEDER FOR KULTURKOMITEEN: Lill Jorunn Larsen sitter i bystyret for KrF og er leder av kommunens kulturkomité. Hun hadde en litt uvanlig dag i dag. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Få med deg at en stolt Lill Jorunn Larsen ble intervjuet av NRK på Stortinget i dag.

DEL

Ble Norges kulturkommune 2015Anledningen er selvsagt at Risør ble kåret til Norges kulturkommune 2015. Larsen er Krf-politiker i bystyret, og sitter som leder av nettopp kulturkomiteen. I var ordførerens stedfortreder, siden Per Kristian Lunden for øyeblikket er i Brüssel for å blant annet delta i møter i EFTA.

Spennende tur til Oslo

Lill Jorunn Larsen førte ordet under den tjue minutter lange presentasjonen av Risør for Stortingets Familie- og kulturkomité og oppmøtt presse på Stortinget. Med seg hadde hun flere lokale kulturutøvere, kommunenes nye rådmann Trond Aslaksen og selvsagt kultursjef Jorunn Bøe.

Larsen ble intervjuet av NRK Sørlandet, som viser reportasje fra kåringen på sin TV-sending klokka 18:45 i kveld. Før Larsen dro til Oslo i går ettermiddag forberedte hun presentasjonen på Stortinget.

- Jeg er selvsagt litt nervøs, men dette blir både gøy og spennende, sa Larsen til AAB da hun var innom redaksjonen for å bringe et kamera fra Risør til Oslo for lokalavisa.

Artikkeltags