Risørs håndballkvinner tok nok en seier med 26-21 over Lia/Grimstad hjemme i Risørhallen torsdag kveld.

Risør ledet store deler av første omgang med et par mål, og til pause var vertenes ledelse 13-11. I starten av andre omgang dro hjemmelaget fra gjestene og ledet på det meste med ni mål. En liten sluttspurt av Lia/Grimstad pyntet på resultatet, men det ble aldri spennende i Risørhallen.

Linda Rasmussen ble Risørs toppscorer med åtte mål. De øvrige Risør-scoringene var signert Benedicte Ommundsen Smedby (7), Maren Theresie Lunde (5), Frida Amundsen (3), Veronica Aanonsen (2) og Maria Eimhjellen Langan.

Nå har Risør fått en luke på toppen av tabellen etter elleve seirer og én uavgjort på tolv kamper. Målet før sesongen var å vinne avdelingen og rykke opp fra 5. divisjon.

Risørs nærmeste utfordrer på tabellen, Søgne 2, har snublet i begynnelsen av det nye året. Laget vant bare én av sine tre første kamper i 2020, før det har blitt to strake seirer. Den ujevne formen til Søgne 2 gjør at Risør topper tabellen med fem poengs ledelse med like mange kamper spilt.

Sørfjell ligger på tredjeplass med én kamp til gode. Arendalittene vil være fire poeng bak Risør og klatrer til andreplass med seier i sin hengekamp.

Neste kamp for Risør er borte mot Grane 3 mandag 10. februar, før Grimstad studentidrettslag kommer til Risørhallen seks dager senere.