Ifølge Agder Energis oversikt er det fortsatt 506 abonnenter i området mellom Skarvann og telemarsgrensa som er strømløse.

Dette bekreftes av Camilla Hødnebø Nergaard, som mandag fortalte AABs lesere at hun hadde vært strømløs siden lørdag kveld.  Hun har fremdeles ikke fått strømmen tilbake, klokken litt over åtte, tirsdag morgen.

Pressekontakt hos Agder Energi Nett, Unni Farestveit, beklager situasjonen. Igjen.

- Det stemmer at et område i Risør fremdeles er uten strøm. Dette var ett av de første som falt ut på lørdag. Det er veldig beklagelig at så mange som 506 abonnenter i dette området fremdeles er strømløse, sier hun.

Håper i løpet av dagen

Farestveit sier det er et håp om at strømmen kommer opp i løpet av dagen.

- Uværet ødela ganske mye utstyr i området som gjør at jobben her tar lengre tiden enn de øvrige områdene. Mye av utstyret har også vært av en slik karakter at de må bestilles, noe som gjør at det tar enda lengre tid, sier hun.

- Våre mannskaper jobber for fullt, og de siste meldingene jeg har fått er at det kan ta dagen i dag for å få det opp, sier hun.

Det betyr at over 500 abonnenter går inn i sitt tredje døgn uten strøm, mens gradestokken viser et stadig kaldere miljø på utsiden. Om du får problemer som en konsekvens av strømmangelen, så må du ta kontakt med kommunen.

- Selv om de fleste på Agder nå har fått strømmen sin tilbake, har vi fremdeles 110 personer ute i feltet som jobber med å få alle opp igjen. Men om man sliter på grunn av strømmangelen, så må man ta kontakt med kommunen, sier hun.

Det er i Risør de desidert fleste nå er strømløse. Tirsdag morgen er det 17 strømløse i Tvedestrand, mens det er 34 i Froland, fordelt på to områder, seks i Birkenes og 22 i Lillesand.