Risør Trebåtfestival annonserte nylig at risørjenta Thea Glenton Raknes kommer med sitt band til festivalen i august.

Thea & The Wild slapp tidligere i år albumet «Ikaros», som blant annet fikk varme anbefalinger av det verdensberømte musikkmagasinet Rolling Stone Magazine.

Thea venter barn i de nærmeste dagene, men har likevel planer for å spille på flere festivaler i sommer.

 

Dagen etter Thea & The Wild har stått på scenen på Risør torv, kommer gruppa Trang Fødsel til Trebåtfestivalen.

I fjor spilte det folkekjære bandet på Gjerstad Live, og i år kan altså trebåtfolket synge sammen på låter som «Kursiv» og «Livet det er helt ålreit».

 

En knapp måned før Trebåtfestivalen, og noen dager etter at Kammermusikkfesten har pakket ned sine instrumenter, er det duket for nok en gjenforening med den evigunge Hope-gjengen i det The Rollers på utescenen på Stangholmen.

I kjølvannet av bandet med like mange avskjedskonserter som Kjell Bækkelund, kommer nok en risørvenn tilbake til Stangholmen når Jan Eggum entrer scenekrakken med sin gitar.

 

Etter Eggum blir Stangholmen gjort om til en sydhavsøy når Egal Teater kommer med teaterforestilling av Pippi Langstrømpe på de syv hav.

Videre utover i juli blir det visepop med Asle Beck på Stangholmen før risørvennen over alle risørvenner, Ole Paus kommer til den samme holmen.

 

Tre dager senere er det duket for den årlige Fyrjam-helga, som samler amatørmusikere til venners-venners fest.

Anita Skorgan, en av Norges mest folkekjære artister, får æren av å avslutte sesongen på Stangholmen. Det gjør hun sammen med Petter Nordberg.