Gå til sidens hovedinnhold

Politiet jaktet på svindleren

Artikkelen er over 4 år gammel

Det var i går ettermiddag at politiet i Risør fikk inn et tips på at en kjent svindler prøvde seg på lureri i en butikk.

Da Heidi Nylund Larsen i Galleri Nylund Larsen i Storgata i Risør sentrum, tok kontakt med politiet etter en hendelsen der en kvinne prøvde å lure til seg penger og bilder i galleriet, rykket en politipatrulje ut for å lete etter kvinnen.

– Damen vi fikk tips om, er jo kjent for en rekke svindlingsforsøk over hele landet. Vi dro ut for å sjekke om det var hun. Med hennes forhistorie var det all grunn for politiet å få sjekket om det var den aktuelle kvinnen som var på ferde i Risør, sier politiførstebetjent Vegard Pedersen ved Risør politistasjon.

Les også

Les også: – Forsøkt svindlet av seriebedrager

 

Stanset bil

Politijakten foregikk i sentrumsgatene av Risør, og etter kort tid stanset politiet en bil i Kragsgata, ved avkjørselen til Smiebakken.

– Ja, det er riktig at vi stanset en bil der, men kvinnen befant seg ikke i den bilen, forteller Pedersen og legger til at politiet ville være føre var når en storsvindler kan være blant kundene i byens butikker.

Aksjonen til politiet førte ikke til at kvinnen ble tatt.

– Vi fant ikke kvinnen noe sted, så vi kan ikke med sikkerhet si at det var den kjente svindleren som var her. Det kom heller ikke inn flere observasjoner av kvinnen, sier han.

Kommentarer til denne saken