Knuste rute

Rolig helg for politiet i Østregionen.

Rolig helg for politiet i Østregionen.

Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

Helgen har vært forholdsvis rolig i Risør. Den eneste hendelsen fra vårt distrikt som fant veien til politiloggen i løpet var en mann som, natt til søndag, knuste et vindu på et utested i Risør. Årsaken til ruteknusingen fremgår ikke, men forholdet er anmeldt, opplyser politiet.

I Arendal fikk en husstand sin lørdagsnatt snudd på hodet da en person brøyt seg inn huset, mens huseier var tilstede. Tyven ble tatt på fersk gjerning, og ble holdt under kontroll av huseier til politiet overtok.

I Farsund ble det også slått full alarm lørdag formiddag, da det kom inn rapporter om en person som viftet med en pistol i en leilighet. Det viser seg å være en plastpistol, men den mistenkte oppførte seg også truende mot personen som har meldt saken til politiet. Hva som skjedde til slutt, fremgår ikke.

Lørdagens mest pussige melding fra politiet lød som følger: Tips: hvis du har en ny BMW og mannen din har reist på ferie med begge bilnøklene, er det billigere å ta en taxi enn at politiet bryter seg inn. Foranledningen til historien er ikke klar, men moralen er vel åpenbar.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken