Avsluttet med andreplass

FINALE: Robert Wagner (til venstre) slo Bjørn Helge Rostad i finalen. Foto: Ø.C.

FINALE: Robert Wagner (til venstre) slo Bjørn Helge Rostad i finalen. Foto: Ø.C.

Av
Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

Bjørn Helge Rostad ble best av de lokale da norgescupen i dart ble avsluttet med turnering i Risør. Rostad slo ut flere gode spillere gjennom lørdagens singleturneringen, før han måtte gi tapt for Robert Wagner fra Lillehammer i finalen.

– Jeg spilte veldig godt i den turneringen og er kjempefornøyd. I finalen møtte jeg overmakta så det holdt i Robert Wagner. Han trener mange timer hver dag og er mye utenlands på turneringer. Men, som sagt jeg er veldig fornøyd, sier Rostad. Rune Norgaard klart for øvrig å komme seg til kvartfinalen i singleturnering, mens Olav Bjørndal kom på 10. plass.

Gode sammenlagt

Bjørn Helge Rostad er etter helgens spill rangert som nummer 15 i Norge, mens Rune Norgaard følger som nest beste lokale på 26. plass. Ole Andreas Rosenberg står som nummer 32 og Odd Jacobsen som nummer 42 av totalt 225 spillere på rankinglisten.

Dette viser tydelig at Prommens Piler har markert seg på en positiv måte under årets turneringer.

Vant åpningsturnering

Men, det er ikke bare de rangerte spillerne fra Risør som kom i rampelyset i helgen. Helgens spill åpnet med en velkomstcup fredag, hvor man spiller i par som trekkes blant deltakerne. Her kom Hans Peder Ommundsen sammen med Norges beste dartspiller (Wagner red.anm.), og sammen vant de velkomstcupen.

Søndag var det dobbeltturnering, og også her var det gode lokale prestasjoner. Rune Norgaard og Ole Andreas Rosenberg spilte seg fram til semifinale, hvor de tapte 2–4 i en jevn kamp.

Neste stevne i Norge er en kretscup i Grimstad i begynnelsen av desember, hvor Prommens Piler nok en gang står som arrangør, men allerede i helgen vil mange av spillerne fra Risør være i aksjon under Tsjekkia Open.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken