Her blir det snart stengt

Fra Carstensensgate og innover mot parkeringsplassene på Tjenna blir det stengt i tiden fremover, da kommunen skal sanere de gamle vann og avløpsledningene i gata. Arbeidet starter neste  uke og vil vare litt uti juni måned. (Foto: Hans Petter Bjerva)

Fra Carstensensgate og innover mot parkeringsplassene på Tjenna blir det stengt i tiden fremover, da kommunen skal sanere de gamle vann og avløpsledningene i gata. Arbeidet starter neste uke og vil vare litt uti juni måned. (Foto: Hans Petter Bjerva)

Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

Arbeidet skal ferdigstilles innen fire måneder.

Risør kommune skal sanere gamle vann- og avløpsledninger i området rundt Tjenngata og Carstensensgate ved parkeringsplassen på Tjenna. Arbeidet starter fra og med neste uke. Det opplyser kommunen på sine hjemmesider.

– Det vil bli stengt for gjennomkjøring mellom Carstensensgate og Tjenna, men det tilrettelegges for at fotgjengere kan gå forbi anleggsområdet, skriver kommunen, og ber samtidig folk om å ta hensyn til anleggsarbeiderne.

Fire måneder

Arbeidet skal ferdigstilles innen 10. juni i år. Årsaken til sanerngen er at ledningsnettet på denne strekningen er i dårlig forfatning.

For alle som blir berørt av arbeidet vil det bli lagt opp provisorisk vannledning, slik at alle får vann.

Grumsete vann

– Abonnenter i området kan oppleve uregelmessigheter i vannforsyningen. Dersom man får grumsete vann i kranene, la kaldt vann renne til det blir klart igjen, oppfordrer kommunen.

Det er for øvrig E. Gauslå & Sønner som skal utføre arbeidet.

Artikkeltags