Fortsatt tro på sammenlagtseieren

NY MOTOR HAR SKYLDEN? Det er det Robin Slåttekjær skal finne ut av før neste og siste NC-runde i Indre Østfold.

NY MOTOR HAR SKYLDEN? Det er det Robin Slåttekjær skal finne ut av før neste og siste NC-runde i Indre Østfold. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

I den fjerde norgescuprunden mistet Robin Slåttekjær sammenlagtledelsen etter tekniske problemer, men han har gir ikke opp å stå på toppen av pallen etter siste runde.

DEL

– Det kan gå. Jeg ledet med sju poeng foran denne runden. Han som nå leder klarte å ta igjen det, i tillegg til å gå forbi meg med fem poeng, sier Robin Slåttekjær, som i helgen mistet ledelsen i norgescupen i rallycross nasjonal.

27-åringen fra Søndeled kjørte den fjerde runden i norgescupen på Gardermoen. Før A-finalen lå han meget godt an med en andreplass.

– Men i finalen endte jeg sist. Det skjedde noe i drivverket, så jeg mistet fremdriften og ble stående. Det gjorde at jeg til slutt endte opp på sjetteplass av 34 startende. Det er utrolig surt når det er trøbbel med bilen som er skylden, sier Slåttekjær, som også i de innledende rundene hadde tekniske problemer.

– Jeg har fått inn den nye motoren og den har ganske mye mer effekt enn den andre. Jeg lurer på om det er for mye effekt for noen av delene i drivverket, så jeg må få skrudd den fra hverandre for å se hva som er galt, sier søndølingen.

Det skal han rekke til årets siste norgescuprunde. Den går i Indre Østfold 11.-12. september.

Artikkeltags