Går fra dør til dør i jakten på den savnede Risør-mannen

Røde Kors og de andre som leter etter den savnede Risør-mannen har begynt finsøkene, og går blant annet fra dør til dør.

Røde Kors og de andre som leter etter den savnede Risør-mannen har begynt finsøkene, og går blant annet fra dør til dør. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Mellom 20 og 25 personer leter etter 29-åringen.

DEL

Politiet, Røde Kors, Norsk folkehjelp, Sivilforsvaret og hundepatruljer leter utover ettermiddagen 1. juledag fortsatt etter den savnede 29-åringen som forlot et juleselskap på julaften.

Mannen skal ha forlatt selskapet i området Dueveien like før klokken seks på ettermiddagen, og ble meldt savnet senere på dagen. I firetiden natt til første juledag meldte politiet om saken på Twitter.

Vurderer å gå ut med bilde

I 1330-tiden første juledag har letaksjonen begynt å gå fra dør til dør, fra rekkehus til rekkehus i håp om å finne den savnede.

Politiet forteller Aust-Agder Blad at de har fått et knippe tips som de har sjekket ut, men som foreløpig ikke har gitt resultater.

- Vi ønsker fortsatt at folk sjekker garasjer og boder og slikt, der han kan ha gjemt seg, sier John Refstad, operasjonsleder i Agder politidistrikt.

De vurderer fortløpende om de skal gå ut med bilde og navn på vedkommende.

Ønsker tips

Aust-Agder Blad har tidligere i dag fått beskrivelser av mannen. Han har nylig barbert hodet og deler av øyebrynene og skal sånn sett ha et karakteristisk utseende. Han er om lag 170 høy, og skal etter forholdene være greit påkledt. Han skal ha på seg finsko og finbukse, men også frakk.

Dersom det er noen som har noen observasjoner fra det aktuelle området - altså Dueveien, Myra og Konvoibyen som kan være av interesse, ønsker politiet kontakt.

For øyeblikket er det om lag 20 personer i tillegg til politiet som søker etter den savnede mannen. Det inkluderer to personer fra Norsk folkehjelp, syv-åtte personer fra Sivilforsvaret, Røder Kors og hundepatruljer.

Artikkeltags