Dersom du allerede er AAB-abonnent, så er det ikke noe problem å opprette en aID-bruker. Da får du tilgang til alle "+"-artiklene på austagderblad.no, og kan også lese AABs e-avis.

4500 har registrert seg

Når du klikker på en abonnementssak så får du beskjed om å logge deg inn. Hvis du ikke har registrert deg som aID-bruker for å få tilgang, må du gjøre det, slik rundt 4500 mennesker har gjort siden AAB lanserte abonnementssatsingen på nett.

Du får muligheten til å opprette aID når du kjøper tilgang til innhold, eller når du registrerer deg som abonnent eller husstandsmedlem hos en avis som bruker aID.

– Vi er glade for at så mange har registrert som aID-brukere, men vi ønsker også at flere gjør det. Abonnerer du på AAB får du mer enn dem som ikke abonnerer. Da får tilgang på alle sakene våre på nett og kan du blant annet lese avisen digitalt kvelden før papirutgaven kommer, sier AABs ansvarlige redaktør Trond Nøstvold Tou.

Slik gjør du

1. Gå inn på austagderblad.no og klikk på «logg inn», øverst på siden.

2. Da får du opp et nytt bildet, hvor du klikker på «ny bruker» nederst på siden.

3. Når du har gjort dette, kommer nok et valg opp. Du kan velge å opprette en aID-bruker ved å registrere ditt navn, mobilnummer, e-postadresse, fødselsdato og passord. Du kan senere bruke Facebook- eller Google-kontoen din for selve påloggingen, men da må du ha opprettet en aID-bruker først.

4. Når du lager en aID-bruker er det viktig at du registrer brukeren med den som står registrert som abonnent på papirutgaven. Dersom du ikke abonnerer på papirutgaven, ser du bort fra dette.

5. Dersom du får opp melding om at det er noe som ikke stemmer, det være seg navn, telefonnummer, eller e-post for eksempel, kan du kontakte AABs kundeservice på 32 27 70 53 for videre veiledning.