Til nå har du kunnet bruke mobilappen vår til å komme til forsida, lese e-avisa eller søke i arkivet på samme måte som du ville gjort via PC-en eller nettbrettet. Det er de siste månedene lagt til funksjonalitet som gjør at du kan sortere ut de nyhetene du bryr deg aller mest om, på en veldig enkel måte.

Har du ikke lastet ned AAB-appen, så kan du gjøre det fra for eksempel App Store hvis du har Iphone. Deretter åpner du appen. Når du kommer til forsida (se bildet over) får du en verktøylinje nederst på skjermen. Der hvor det står «for deg» , klikk inn på den og så videre på «tilpass» øverst i venstre hjørne.

Du har nå kommet til «Nyhetskilder», hvor du kan huke av for de temaene du interesserer deg mest for. Hver gang en artikkel med dette temaet publiseres, for eksempel en sak fra bystyret i Risør eller kommunestyret i Gjerstad (politikk), en åpning av en ny butikk (næringsliv) eller en fotballkamp (sport), får du et pushvarsel sendt rett på mobilen. Du kan selv fortløpende justere hvilke temaer du vil ha pushvarsler fra.

På denne måten holder du deg oppdatert på dine interesseområder der du befinner deg – hele døgnet.