Bestemte seg for å vinne siste seriekamp

Damelaget i fotball hadde bestemt seg for å vinne sesongens siste kamp, og slik ble det. Nå reiser de til Spania på treningsleir.

DEL

Det ble en sjanserik kamp da damenes A-lag banket Birkenes 2-0 tirsdag kveld. Begge målene ble scoret på corner. På det første, etter 50 minutter, satte Marita Syvertsen Olsen pannebransken til, mens 2-0 målet kom på samme måte fra Irma Lutvica.

- En god kamp av jentene. Denne siste seriekampen hadde de bestemt seg for å vinne. Det var også litt vemodig, da vår sterke spiller Helén Greenwood spilte sin siste kamp, forteller trener Terje Frøyna.


Trener Frøyna er meget fornøyd med høstsesongen som har vist at Risør sitt A-lag for damer har mer enn halvert resultatene fra samme motstandere fra vårsesongen.

- Det tyder på at vi jobber riktig og at motivasjonen har vært sterk hos alle jentene, sier treneren.

Han berømmer samtlige for den innsatsen de har lagt ned, med alt presset de har hatt på grunn av for få spillere.

- De ordner barnevakter, ordner med jobbvakter, og spiller selvom de er syke. De har tatt på seg en enorm oppgave, og føler nok presset. Det er jeg veldig lei meg for, sier Frøyna og legger til: De har vist meg at det bor oppriktig gode mennesker bak disse fotballspillerene. Uten dem hadde vi ikke hatt lag.

Nå pakker damene koffertene sine å reiser til Spania på treningsleir.

- Planene for framtida er uviss - nå skal vi først og fremst ta en velfortjent friperiode.

Artikkeltags