Skryter av NM-vertene

Håkon Pedersen fra Bergen (i midten) kunne juble for sin første NM-tittel. Her flankert av sølvvinner Ole Kristian Sørensen (til venstre) fra Flostad og Eiker Trialklubbs Vegard Andersen.

Håkon Pedersen fra Bergen (i midten) kunne juble for sin første NM-tittel. Her flankert av sølvvinner Ole Kristian Sørensen (til venstre) fra Flostad og Eiker Trialklubbs Vegard Andersen. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

– Det var et bra arrangement; gode løyper, gode dommere og greie folk, sier Håkon Pedersen fra NMK Bergen.

23-åringen, som kjørte i klassen for herrer senior, tok sin første NM-tittel i Gjerstad lørdag ettermiddag.

– Det er mange år med hard trening, og dette har vært et veldig bra år. Det har vært mange andre- og tredjeplasser i NM nå, så det var på tide å stå på toppen av pallen, sier han.

Stevneleder Vidar Christensen gleder seg over at mesterskapet er over.

– Vi er veldig, veldig fornøyde. Vi ønsket å arrangere et like godt eller bedre NM som norgescupen for to år siden, og det klarte vi. Vi har fått mange gode tilbakemeldinger, sier Christensen.

Det ble imidlertid ingen jubeldag for de lokale kjørerne. Frank Høglind, som ble meldt på torsdag kveld, kom på en overraskende tredjeplass i åpen klasse. Maritha Christensen måtte bryte i NM-klassen for kvinner.

Mer om lørdagens norgesmesterskap og de lokale utøvernes innsats kan du lese i tirsdagens papirutgave av Aust Agder Blad.

Artikkeltags