Trenger Risør ny vei?

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Trenger Risør ny vei? Nei, men Risørveien trenger en oppgradering med gang- og sykkelsti fra Østebø til Vinterkjær, og utbedring av enkelte steder langs Risørveien.

Jeg ønsker også at Risørveien skal være en trygg og sikker vei, men mener at det kan vi få til uten å rasere hus og fabrikker, risikere å ødelegge drikkevannet vårt og heller satse på at turister kjører på en hyggelig strekning til sentrum, istedenfor å haste utenom «perler» som nå ligger langs dagens strekning.

Jo, visst skal Risør vokse. Men vil den vokse med å bruke x antall millioner på å legge veien utenom Moen, Bossvik og Lindstøl, framfor å rette på enkelte strekninger på dagens vei?

Nye veier har «kjøpeslått» med Risørs politikere om at de vil koste utbyggingen fra Vinterkjær til Dørsdal mot at Vinterkjær-krysset legges til Barlinddalen istedenfor nærmere dagens kryss. Denne summen kunne heller gått til gang- og sykkelvei fra Vinterkjær til Østebø.

Jeg har sendt innspill til Nye Veier om dette, og oppfordrer våre politikere til å ta opp denne tråden. Det er ingen skam å snu.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken