Trenger Kjell Trygve hjelp for å få kjedet?

Kjell Trygve Grunnsvoll får hjelp av Inger Løite med jakka. Den hjelpen trenger han også om han skal sitte med ordførerkjedet i fire nye år.

Kjell Trygve Grunnsvoll får hjelp av Inger Løite med jakka. Den hjelpen trenger han også om han skal sitte med ordførerkjedet i fire nye år.

Artikkelen er over 5 år gammel

På valgkvelden utelukker den sittende ordføreren i Gjerstad ingenting hva angår politisk samarbeid.

DEL

Vil Kjell Trygve Grunnsvoll trenger hjelp av Arbeiderpartiet for å beholde kjedet etter kveldens valg, eller kan ha slumpe til å gjøre et rent brakvalg? Mot Høyre ser døren ut til å være lukket. Men slik ser ikke Grunnsvoll det selv.

- Det er tre sterke kandidater, og jeg tar det ikke for gitt at jeg fortsetter i fire nye år. Men, vi har et forhandlingsutvalg som skal kartlegge situasjonen når vi ser hvordan plassene i kommunestyret er fordelt. Vi tar uansett ingen avgjørelse i kveld, sier Grunnsvoll.

Han valgte å avstå fra en invitasjon fra de borgerlige partiene under valgkampen.

- Vi har hatt et godt samarbeid med Arbeiderpartiet. Og selv om vi registrerer at det er folk på den andre siden som har invitert til samarbeid, ville det vært snodig om vi sa ja mens vi samarbeider med andre.

- Har Senterpartiet valgt å ikke si hvor man heller for ikke å miste "borgerlige" velgere i valget?

- Vi har vært tydeligeg på at vi har egen ordførerkandidat, eget program og egen liste. Dessuten er det vanskelig for vi har jo både borgerlige og rødgrønne blant oss.

Artikkeltags