Jon Olav Strand (KrF) fortsetter

Jon Olav Strand fortsetter som fylkesvaraordfører.

Jon Olav Strand fortsetter som fylkesvaraordfører. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

Jon Olav Strand fra Risør fortsetter i embetet han for øyeblikket okkuperer, nemlig som fylkesvaraordfører i Aust-Agder.

Strand er godt fornøyd med resultatet av forhandlingene, som har foregått mellom Strands eget parti, KrF, samt Senterpartiet og Ap.

-I utgangspunktet skulle jeg gjerne vært fylkesordfører, men jeg er godt fornøyd med å få fortsette som fylkesvaraordfører, sier Strand til AAB.

-Politikk er vel så viktig som verv, og i det lyset er vi nå godt fornøyd med å ha klart et samarbeid med de partiene vi nå vil samarbeide med, sier han i en kort kommentar

Tellef Inge Mørland fra Arbeiderpartiet blir ny fylkesordfører.

Representantlista fra fylket er fortsatt ikke klar, men står resultatet seg, uten særlige endringer i rekkefølgen på personene, er både Eva Nilsen (Ap) fra Risør og Bård Nylund (Ap) fra Gjerstad inne blant de totalt 11 setene til partiet. Det samme er Sara Sægrov Ruud (V) fra Risør og Rune Hagestrand (H) fra Gjerstad, da Venstre fikk to og Høyre syv. Knut Henning Thygesen toppet lista til Rødt, og er ikke inne, da partiet kun fikk 1,1 prosent av stemmene.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken